Riekstu Armija organizē "Mobilizāciju"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Pašmāju hiphopa mūzikas projekts "Riekstu Armija" un Tumba TV piedāvā klipu dziesmai "Mobilizācija" no nesen klajā laistā albuma ar tādu pašu nosaukumu.

Riekstu Armijas sastāvā ir trīs mākslinieki - ansis, Arčijs un Edavārdi.

Video veidojis "Tumba TV". Par dziesmas muzikālo daļu atbildīgs ansis, kurš pārstāv producentu apvienību "Netīrās cilpas".

"Klips tapa nepiespiestā gaisotnē, ar daudzām spontānām idejām, līdzīgi kā mūsu albums,"

komentē grupa. "Filmēšana ilgi atcēlās neparedzētu apstākļu dēļ, bet beigās viss izdevās daudz labāk, nekā gaidījām, – cūkas galvu dabūjām un cepuri veiksmīgi sadedzinājām."

Riekstu Armijas albums "Mobilizācija" tika ierakstīts "Netīrās cilpas" studijā un izdots 2011. gada vasaras sākumā. Tas ir pieejams bezmaksas lejupielādei grupas mājaslapā (skat. resursus). Albumā iekļautas 11 kompozīcijas, kā arī digitāls buklets, kurā var atrast visu dziesmu vārdus un arī autoru komentārus.

Katrai kompozīcijai no albuma ir izveidots neliels video, un tos iespējams noskatīties "Riekstu Armijas" oficiālajā "Youtube" kanālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu