"Nepilngadīgā Anna" protestē pret mākslīgo sniegu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Kamēr Rīgas ielas vēl rotā baltās pūkas, Latvijas alternatīvās mūzikas grupa "Nepilngadīgā Anna", protestējot pret mākslīgo sniegu, piedāvā noklausīties šim gadalaikam veltīto skaņdarbu - savu pirmo radiodziesmu ar lakonisko nosaukumu "Rudens", informē grupas menedžments.

"Dziesmas ieraksts tapa aptuveni pusgadu, strādājot trīs dažādās studijās un savienojot neskaitāmi daudz skaņu celiņu," vēsta grupas paziņojums.

Grupā ir spēlējuši vienpadsmit dalībnieki. Šobrīd sastāvs ir sarucis un kļuvis koncentrēts, tomēr eksperimentiem, pārmaiņām, jauniem instrumentiem un skaņām mūziķi vēl aizvien ir atvērti. Grupas "Nepilngadīgā Anna" kodolu veido divi cilvēki – Gatis Ziema, kas ir grupas dibinātājs, praktiski visu tekstu un mūzikas autors, un ne vijolniece Monta Zaļkalne.

Vasarā uzstājusies vairākos festivālos un pilsētas svētkos, šobrīd grupa koncertus neplāno, jo aktīvi apkopo materiālu un drīzumā plāno izdot debijas albumu.

Dziesma "Rudens" savu pirmatskaņojumu piedzīvoja tikai pirms dažām dienām radio "Naba" viļņos, un šobrīd tā atrodas radiostacijas topa otrajā vietā. Dziesmas teksta un mūzikas autors ir grupas līderis Gatis Ziema, kas paralēli grupas aktivitātēm raksta zinātniskās fantastikas noveli un plāno uzņemt filmu pēc tās motīviem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu