"Instrumenti" publisko "Pilnīgi viens" video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video
References: API SITE

Grupa "Instrumenti" priecīga prezentēt video versiju dziesmai "Pilnīgi viens", kas ir līdz šim svaigākais singls no “Instrumentu” augusta beigās izdotā debijas albuma “TRU”.

"Pilnīgi viens" video idejas autori ir grupas "Instrumenti" mūziķi, tas tapis ciešā sadarbībā ar "día studio", un īpašu paldies “Instrumenti” saka Ivaram Trautmanim un Eduardam Zagainovam, kurš ir arī klipa montāžas režisors.

"Diena, kad notika videoieraksts, bija savādi skaista – melni mākoņi un lietus mijās ar sauli, kā rezultātā pāri laukam manījām vairākas varavīksnes," atminās Reynsi. "Paldies visiem mūziķiem un filmēšanas komandai – dienas beigās bijām salijuši un nosaluši, taču bezgala priecīgi par padarīto un neparasto dienu," stāsta Shipsi.

Ir atlicis mazāk nekā mēnesis līdz "Instrumentu" debijas albuma "TRU" tūres pirmajam koncertam, kas notiks 26. novembrī Vidzemes olimpiskajā centrā. Nedēļu pēc tā, 3. decembrī, "Instrumenti" uzstāsies Liepājas olimpiskā centra arēnā, bet grandiozais tūres noslēguma šovs notiks Arēnā Rīga 10. decembrī.

Paralēli darbam pie jauna muzikālā materiāla, "Instrumenti" kopā ar māksliniekiem Katrīnu Neiburgu, Māri Lagzdiņu un Kseniju Zaķi veido šovu vizuālo noformējumu. Gada nogalē gaidāmos koncertus Shipsi un Reynsi uztver kā izaicinājumu gan paši sev, gan radošajam un tehniskajam personālam – ikvienu no koncertu apmeklētājiem "Instrumenti" gatavojas pārsteigt ar netradicionālu skatuves risinājumu un iespaidīgiem šova elementiem, vienlaikus rūpējoties par to, lai arī milzīgā arēnā ikviens sajustos kā daļa no notiekošā uz skatuves.

Jau rīt, 9. novembrī, biļešu cenas uz "TRU" koncertiem augs, tādēļ visi interesenti tiek mudināti biļetes laikus iegādāties "Biļešu Paradīzes" tirdzniecības vietās.

Gaidot koncertus, "Instrumenti" kopā ar SEB Studenta Banku izsludinājuši konkursu, kurā aicināts izveidot dizainu "Instrumentu" koncerttūres T-kreklam. Konkursa balvās ne vien meet&greet ielūgumi uz "Instrumentu" koncertiem, bet arī LVL 100 no SEB bankas.

Darbus jāiesūta līdz 14. novembrim, vairāk info par konkursu - draugiem.lv/studentabanka.

"Instrumenti" koncerti TRU:

Vidzemes olimpiskais centrs, 26. novembris

Liepājas olimpiskais centrs, 3. decembris

Arēna Rīga, 10. decembris

www.instrumenti.in

www.draugiem.lv/studentabanka

www.bilesuparadize.lv/events/custompage/256

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu