"100.Debijas" otrs dalībnieks atgriežas ar dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

1990.gados populārās deju mūzikas grupas "100.Debija" mūziķis Modris Skaistkalns izveidojis jaunu muzikālu apvienību "Gaisā! [On The Air]" un piedāvā jaunu dziesmu "Hipnotizēts", kas seko gada sākumā publiskotajam debijas singlam "Lieliskai", informē grupas menedžments.

Atgādinām, ka ar jaunām dziesmām mūs pēdējā laikā priecē arī "100.Debijas" solists Agris Semēvics.

Apbruņojušies ar bungām, ģitārām un sintezatoriem, puiši ir gatavi uzlabot jūsu garastāvokli ar dziesmā pulsējošu enerģiju, dzīvesprieku un pozitīvismu.

"Straujā dzīves ritma pārņemts, sociālo tīklu, blīvās informācijas plūsmas iespaidots un reklāmas lauku apjozts, cilvēks jūtas gluži kā nohipnotizēts. Šī dziesma ir novēlējums mums visiem rast vairāk laika sev un saviem tuvajiem, ar harmonisku un pat mazliet kosmisku skatījumu, censties pavērt sev plašāku pasaules un lietu redzējumu," saka grupa "Gaisā! [On The Air]".

Darbojošās personas: Modris Skaistkalns, Mārtiņš Linde, Daniels Šamburskis, Jānis Aizupietis. Šajā ierakstā piedalās arī Ingars Viļums.

Drīzumā šai dziesmai tiks filmēts video.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu