Oskars Deigelis jaunajā video samplē "Coldplay"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Jaunais pašmāju dziedātājs Oskars Deigelis, kas gada laikā iemantojis jau zināmu popularitāti, uz karstām pēdām dziesmas "Man ir labi" videoklipam piedāvā jaunu video. "Ar sauli sirdī (Meklēt patiesību)" ir dziedātāja jaunais singls, kas ierakstīts sadarbībā ar hiphopa mākslinieku un producentu Faktu (Jāni Šmēdiņu).

Mūzikas autors ir Oskars Deigelis, muzikālo noformējumu (aranžējumu) veidojis Jānis Šmēdiņš jeb Fakts (Gacho "Mans lielais singls" u.c.). Aranžējumā iekļauts motīvs no britu grupas "Coldplay" slavenā skaņdarba "Viva La Vida". Teksta autori ir Oskars Deigelis un Fakts.

"Dziesmai ir pavisam vienkārša nozīme, taču nebūt ne mazsvarīga.

Dziesma stāsta par centību, par savu kļūdu atzīšanu, par patiesumu, kam vajadzētu būt cilvēku starpā

," komentē Oskars. "Faktiski "Ar sauli sirdī (Meklēt patiesību)" ir mana devīze, mans dzīves moto. Lai arī kādi grūti brīži dzīvē rastos, vienmēr dzīvoju ar sauli sirdī. Ar cerību un ticību par gaišāku nākotni. Ar labajām atmiņām, labajiem nodomiem, kurus glabāju dziļi sevī."

Nākamgad gaidāms Oskara Deigeļa debijas albums, ar tieši tādu pašu nosaukumu - "Ar sauli sirdī", kurā būs klausītājiem jau zināmas kompozīcijas, kā "Minēt nav vērts", "Neatlaid", "Man ir labi" u.c.

Video darinājis Māris Kreicbergs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu