"Tumsa" laiž klajā dziesmu "Pārāk daudz"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupa "Tumsa" kopā ar jauno solistu Valteru Frīdenbergu laiž klajā jaunu dziesmu un tās videoklipu "Pārāk daudz", informē grupas menedžments.

Dziesmas "Pārāk daudz" mūzikas autori ir visi 1996.gada "Tumsas" sastāva mūziķi: M.Freimanis, J. Daugalis, H. Drekslers, K. Boroduško un A. Šmits.

Dziesmai 2011.gada skanējumu iegūt palīdzēja grupas ilggadējais muzikālais producents Gints Stankevičs.

"Tteksta autors ir solists Valters Frīdenbergs, ar nelielu "Tumsas" neredzamā iedvesmotāja palīdzību. Šī "Tumsai" ir ļoti īpaša dziesma, un, kādēļ tas ir tā, mēs domājam, sīkāki paskaidrojumi ir lieki," vēstīts grupas preses paziņojumā.

Nebijis gadījums "Tumsai" ir tas, ka vienlaikus ar dziesmas oficiālu izlaišanu radio singla formātā tiek prezentēts tās videoklips, kas tapis kinostudiju "Screen Vision" (Rīga) un "Pilotzh" (Maskava) paspārnē, kuras ir arī "Tumsas" un Čičerinas dziesmas "Максимум ты" videoklipa veidotājas. "Pārāk daudz" videoklipa autori ir: Mareks Bērents (producents un režisors), Vladislavs Ščepins (otrais režisors un montāža), Māris Milgrāvis (operators), Līga Vilks (foto un operatora asistente), Sinda Krieviņa (kostīmu māksliniece) un Arnis Grīnbergs (galvenais un vienīgais aktieris).

Klipa filmēšana notika naksnīgajās Rīgas ielās, savukārt montāža un pēcapstrāde Maskavā studijā "Pilotazh".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu