"Tik daudz smieklu" - dāvana Ziemassvētkos no Anetes

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Iveta Vaivode
References: API SITE

Komponiste un dziedātāja Anete Ziemassvētkos klausītājiem dāvina dziesmu "Tik daudz smieklu", kas ierakstīta jaunā skanējumā, informē dziedātājas pārstāvji.

Dziesma tika radīta un publiskota jau pirms četriem gadiem, tomēr Anete ierakstījusi un drosmīgi prezentē "Tik daudz smieklu" vēlreiz. Šoreiz, lai dziesma iekļautos kopējā topošā albuma stilā, tai ir piešķirts viegls skanējums, kuru pavada ģitāra un stīgas.

"Pirms 15 gadiem vidusskolā sāku rakstīt un dziedāt savas dziesmas, un pa šiem gadiem esmu ieguvusi vērtīgu koncertpieredzi, līdz ar to arī uzticamu fanu pulciņu, kas ir ļoti pacietīgi albuma gaidīšanā. Laikam gribējās pašai nogaidīt un redzēt, ko varu un vai manai mūzikai ir vieta plašākā sabiedrības daļā.

Tagad zinu vairāk, ko gribu un ko varu,

nekā piecus gadus atpakaļ," par albuma ilgo gaidīšanu stāsta Anete.

Dziedātāja, kas paralēli muzicē arī grupā "Tramplīni", plāno izdot albumu nākamā gada pavasarī. Albuma tapšanā piedalās draugi – mūziķi, ar kuriem kopā intensīvāk muzicēts pēdējos piecus gadus.

"Tik daudz smieklu" ierakstā piedalījās Anete – balss un ģitāra; draugu koris - Anete Pērkone, Mairita Kehre, Madara Peipiņa, Ilze Peipiņa, Ilze Muceniece, Ingrīda Krasovska, vīrs Uldis Kozlovskis un tētis Oskars Ondrups; vijole - Līva Plociņa, alts - Artūrs Gailis, čells - Mareks Radevičs.

Dziesmas mūzikas un teksta autore ir Anete.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu