Dabasu Durovys "Trešais pagarinājums"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Latgaliešu grupa "Dabasu Durovys" skatītāju vērtējumam nodod videoversiju dziesmai "Trešais pagarinājums". Dziesma metaforiski pārnes cilvēku attiecības uz sporta laukumu, kurā uzvaru nav iespējams gūt nevienam, informē grupa.

Ierakstā piedalījās: Romāns Sladzis (balss, ģitāra, plaukstas), Arnis Slobožaņins (balss, ģitāra, plaukstas), Romāns Saikovskis (saksofons), Aleksandrs Tamans (bungas), Mihails Šaiters un Kristaps Strods (basģitāra).

Dziesma ierakstīta Arņa Slobožaņina mājas studijā.

Video tapis sadarbībā ar operatoru Ivaru Utinānu un Makaru Kirikovu.

"Dabasu Durovys" šobrīd gatavojas Eirovīzijas nacionālās atlases pusfinālam, kur uzstāsies kopā dziedātāju un komponisti Lauru Bicāni, izpildot dziesmu "Freakin' out". Savukārt grupas vokālists un ģitārists Arnis divdesmitajā decembrī, gandrīz uz mēnesi dodas uz Austrāliju, kur kopā ar citu latgaliešu mūzikas grupu līderiem piedalīsies Austrālijas latviešu organizētajās "jauniešu dienās" Sidnejā un "Vasaras skolā" Adelaidā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu