Kārlis Kazāks "Nāc, nāc, Saule"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums
References: API SITE

Pašmāju dziesminieks Kārlis Kazāks publiskojis dziesmas "Nāc, nāc, Saule" video, kura autori ir Reinis un Dāvis Dorši (epatastudio.com), informē mūziķa pārstāvji.

"Es biju izbrīnīts, ka Reinis un Dāvis izvēlējās tieši šo dziesmu, nevis "Simtiem sapinušās domas" vai "Nāc, nakts". Vēl vairāk mani izbrīnīja tas, cik profesionāli, precīzi un atraisīti viss notika," savas domas pauž dziesminieks Kārlis Kazāks.

Video tapšanā piedalījās: autori Reinis Doršs, Dāvis Doršs, dalībnieki Monta Sīmane, Uģis Sviķis kā arī Agris Krastiņš, Arta Paula Nuķe, Kristīne Karole, Madara Zīle, Sabīne Dreimane un Viesturs Ēķis. Tērps meitenei - Guna Simkeviča. Make-up - Džeina Bērziņa.

"Man ir interesanti redzēt, kādus stāstus manās dziesmās veido tās klausītāji.

Šķiet, video autoru radītā noskaņa ir iederīga tieši tagad - pirms Saule atkal tuvojas, pirms ieiešanas jaunā gadā," pats savai dziesmai radīto video novērtē Kazāks.

Kopā ar video Kazāks piedāvā arī jaunu dziesmu garākajai naktij gadā, Ziemas saulgriežu noskaņās, kas tapusi kopā ar Kasparu Tobi, - "Reizi gadā drīkst snigt".

Dziesmas ierakstā piedalījās: Kārlis Kazāks, Kaspars Tobis un Gints Sola. Vārdu un mūzikas autors - Kārlis Kazāks. Aranžējums - Kaspars Tobis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu