«Musiqq» dalībnieki izveido joku projektu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirms dažiem gadiem par video vietnes «Youtube» sensāciju kļuva Jon Lajoie, kura smieklīgie videoklipi parodēja dažādu žanru, īpaši hiphopa mūziku. Arī Latvijā šim vīram saradušies sekotāji, no kuriem pazīstamākais ir Prikolists ar savu grāvēju «Es Sēžu Draugos». Prikolista piemēram gada nogalē ar jaunu video seko duets «Bermudu Divstūris» aiz kura slēpjas pazīstamās popgrupas «Musiqq» dalībnieki.

«Bermudu Divstūri formē divi ļoti simpātiski, neaprakstāmi talantīgi un neticami pievilcīgi brālēni - Biceps un Triceps,» vēsta grupas oficiālā «Draugiem.lv» lapa. «Viņiem bija apnikušas mūsdienu dziesmas uz četriem akordiem, un tādēļ tie nolēma iet tālāk - rakstīt dziesmu uz viena akorda. Tad arī tapa grupas pirmais pumpis (kačājošs gabals) - «Labi».»

Biceps un Triceps turpina: «Grupa izstrādā visaugstākās klases «staffu», kas paredzēts lietošanai dīdžejiem klubos un ne tikai. Mēs esam izsalkuši un gatavi apēst jebkuru, kurš stāsies mums ceļā!»

Video dažu dienu laikā jau aplūkots vairāk nekā 33 000 reižu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu