Fēlikss Ķiģelis «Sapņu pils» (audio)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Mūziķis Fēlikss Ķiģelis aizvadītā gada nogali un šā gada sākumu ir pavadījis ražīgi, ierakstot jaunu dziesmu. Jaunā dziesma «Sapņu pils» ir tapusi, sadarbojoties Fēliksam Ķiģelim, kurš ir dziesmas mūzikas autors, un dzejniekam un mūziķim Ivaram Sudmalim, kurš dziesmai ir radījis tekstu.

Abu mūziķu sadarbība jau ir vainagojusies ar vairākiem muzikāliem kopdarbiem, no kuriem pēdējais – dziesma «Ceļš uz mājām» šobrīd atrodas vairāku radiostaciju topos.

«Sapņu pils» ir ierakstīta Somijā, «Astia Studios», sadarbībā ar producentu Anssi Kippo, ar kuru Fēlikss strādā jau kopš 2003. gada, kad tika ierakstīts albums «Samts». Savukārt vokāls ierakstīts sadarbībā ar Artūru Palkeviču.

Tāpat kā iepriekšējai Fēliksa dziesmai «Ceļš uz mājām», arī dziesmai «Sapņu pils» tiks filmēts videoklips. Dziesmas videoversija būs redzama jau februārī Latvijas Mūzikas kanālā, kā arī Mūzikas Video kanālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu