«Latvian Voices» sadarbojas ar Spānijas bītboksa čempionu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

A cappella vokālā grupa «Latvian Voices» pagājušā gada nogalē Latvijas Radio studijā ierakstīja dziesmu «Kuito» sadarbībā ar bītboksa (beatbox) meistaru Lytos, īstajā vārdā Carlos Vidal no Spānijas. Savu muzikālo kopdarbību «Latvian Voices» un Lytos aizsākuši 2011. gada vasarā Grācā, Austrijā a cappella festivālā «Vokal Total» un plāno turpināt arī tālāk ar koncertiem Latvijā, Vācijā, Dānijā, Šveicē, Austrijā un Itālijā.

«Latvian Voices» ir a cappella vokālā grupa, kurā dzied septiņas jaunas profesionālas dziedātājas. Līdz šim lielāko atsaucību grupa guvusi ārpus Latvijas - Austrijā, Dānijā, Itālijā, Šveicā un jo īpaši Vācijā. «Latvian Voices» Vācijā ir izdevušas trīs CD, no kuriem pēdējais, ar nosaukumu «Tā kā taka» jau drīzumā būs pieejams arī Latvijā.

Lytos patlaban ir viens no redzamākajiem Spānija bītboksa mākslas pārstāvjiem, kā arī viens no pasaules līderiem šajā žanrā. Piedalījies prestižajos bītboksa forumos «East Pack Hipnotik Festival», «Battle of the Year», «Mallorca Surf Action» u.c. Kopš 2009. gada Lytos ir Spānijas bītboksa čempions.

«Latvian Voices» un Lytos kopdarbību varēs skatīt 15.martā Spīķeru Koncertzālē koncertā «Tā kā taka».

Biļetes Biļešu Paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv

Lytos
Lytos Foto: Publicitātes foto


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu