Skaties, kā Gacho stampā grīdu (video)!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Pašmāju mūziķis Gacho kopā ar videoklipu prezentējis savu jaunāko skaņdarbu «Stampā grīdu». «Mēs apzināmies, ka šī dziesma radioklausītājiem ies secen. Jau sen vēlējāmies radīt skaņdarbu, kas ļoti tieši raksturotu mūsu trakumu un enerģiju, ar kādu dodamies pie mūsu klausītājiem koncertos, un atspoguļotu to mūzikas auru, kas mums patīk,» komentē reperis.

«Dziesma tika ierakstīta jau pirms vairākiem mēnešiem, un no mirkļa, kad dzirdējām galarezultātu bija skaidrs, ka šī kompozīcija ir kā himna mums un mūsu cilvēkiem, kas ir ar mums koncertos un ir tikpat traki kā mēs,» piebilst Gacho.

Dziesmas piedziedājumā piedalījusies arī grupas «Triānas Parks» līdere Agnese Rakovska. Par skaņdarba muzikālo pavadījumu ir parūpējies šveiciešu/franču electro/trash duets «L’Amere Conspiration», kuri paviesojās Rīgā arī novembrī notikušajā Gacho Rīgas koncertā.

Kompozīcija ir māsterēta pie pazīstamākā Zviedrijas skaņu inženiera Sören von Malmborg «Cosmos Mastering» studijā.

Dziesmas videoklips ir veidots kā neliels ieskats dažos koncertos 2011.gadā, lai atspoguļotu kaut nelielu daļu no tās enerģiskās un vienojošās atmosfēras, kas pavada Gacho komandu un publiku katrā uzstāšanās reizē.

Par dziesmas videoversiju ir parūpējusies BlackMarketVideos apvienība.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu