Kivičs: Novēlu visām Latvijas sievietēm mīlēt sevi (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET
References: API SITE

Andris Kivičs un grupa «Z-Scars» Starptautiskajā sieviešu dienā, 8.martā dāvina Latvijas sievietēm savu jauno dziesmu «Tieši šodien».

Dziesma ir sarakstīta laikā, kad pagājušā gada nogalē Andris viesojās šovā «OKartes skatuve», lai, tāpat kā jaunie censoņi, mēģinātu nedēļas laikā radīt dziesmu.

«Dziesma ir ieturēta labākajās Z-Scars tradīcijās, un šo gadu laikā mēs esam pārliecinājušies, ka mūsu klausītāji tieši to no mums gaida,» komentē Kivičs.

«Ar šo dziesmu es vēlējos pateikt: ja vien mēs to vēlamies, tieši šodien mēs varam mainīt savu dzīvi, savu skatu uz lietām un atvēlēt pēc iespējas lielāku vietu savā dzīvē mīlestībai. Tas ir galvenais virzošais spēks, visgaišākā enerģija, tāpēc dziesmas par mīlestību, it īpaši laimīgu, nekad nebeigsies.

Novēlu visām Latvijas sievietēm mīlēt sevi, savus vīriešus

un, pats galvenais, mīlēt dzīvi!»

Dziesmas ieraksts notika studijā «GEM», Edija Gņedovska uzraudzībā šā gada februārī, dziesmā ir dzirdama arī Eirovīzijas nacionālās atlases finālistes - dziedātājas Rūtas Dūdumas balss.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu