Latvijas eirodziesmai tapis videoklips (350)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Šonedēļ publiskots dziedātājas Anmary eirodziesmas «Beautiful Song» oficiālais video, kuru režisējusi vairāku Laura Reinika klipu autore Aija Strazdiņa.

Jauns skanējums

Klipā filmējušās tādas Latvijā pazīstamas personības kā Ufo, Andris Freidenfelds un dejotājs Deniss Tumakovs. Klips filmēts ne tikai «Sound Division» ierakstu studijā, bet arī Ēdoles pilī.

Dziesma, kas maija beigās skanēs Azerbaidžānā, līdz ar jauno videorullīti ir ieguvusi arī jaunu skanējumu – tā kļuvusi ātrāka, ieguvusi jaunu aranžējumu. «Pieslīpēts arī dziesmas teksts,» LTV mājas lapā publicētajā vēstījumā atklājis dziesmas autors un muzikālais producents Ivars Makstenieks.

Videoklips tiks rādīts 43 Eirovīzijas konkursa dalībvalstīs, iepazīstinot skatītājus ar Latvijas pārstāvi un viņas izpildīto dziesmu.

Biļetes uz Eirovīzijas finālu Baku pārdotas

Visas biļetes uz šā gada Eirovīzijas dziesmu konkursa finālu Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku ir pārdotas. Lai gan konkursa organizatori šo informāciju nesauc par galīgu, vietējie plašsaziņas līdzekļi piektdien norādīja, ka visas biļetes uz fināla koncertu 26.maijā tika pārdotas dažu stundu laikā, kad ceturtdien sākās biļešu tirdzniecība.

Organizatoru mājaslapā pieejamā informācija liecina, ka biļetes uz fināla koncertu maksā no 160 līdz 240 Azerbaidžānas manatiem (110 līdz 170 latu). Uz 22. un 24. maijā notiekošajiem pusfināliem biļetes maksā 90 līdz 150 manatu (60 līdz 105 latus).

Eirovīzijas dziesmu konkursa fināls notiks 26.maijā Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku, jo pērn Eirovīzijas finālā Diseldorfā uzvarēja Azerbaidžānas pārstāvji Els un Nikija ar dziesmu «Running Scared».

Komentāri (350)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu