Atklāj Lienes Šomases maigo pusi! (33)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA
References: API SITE

Klajā nācis dziedātājas Lienes Šomases jaunākais singls «Vakars vēls», informē dziedātājas preses pārstāve Gunta Slesare. Dziesma «Vakars vēls» ir tituldziesma no maijā gaidāmās koncertprogrammas, kurā būs iespējams dzirdēt dziedātāju un skatuves mākslinieci Šomasi.

«Dziesmā ir iespējams saklausīt Lienes [Šomases] trauslo un maigo pusi, kuru līdz šim retais ir spējis ieraudzīt. Dziesma stāsta par cilvēku mīlestību, satikšanos un atkalredzēšanās prieku, kā arī iemīlēšanās sajūtu, ko iespējams izbaudīt siltajos pavasara vakaros,» stāsta Slesare.

Dziesmas ieraksts tapis «Latvijas Radio 1» studijā, un tajā dzirdams jaunā «Steinway&Sons» flīģeļa skanējums.

«Es ticu teicienam, ka īstā dziesma atrod īsto laiku un izpildītāju. Šos vārdus es noteikti varu attiecināt uz manu jauno singlu. Dziesmas komponists Toms Juhņevičs skaņdarbu sarakstīja pirms aptuveni astoņiem gadiem. Dienā, kad sanācām kopā un mēģinājuma laikā Toms [Juhņevičs] man dziesmu nospēlēja uz flīģeļa, es

uzreiz sajutu, ka tā noteikti ir mana dziesma,»

par savu jaunāko singlu izsakās izpildītāja.

Skaņdarbs tapis sadarbībā ar komponistu Juhņeviču, kurš ir dziesmas mūzikas un teksta autors, kā arī sadarbojoties ar trīs mūziķiem, kuri kopā veido grupu «Thoughts trio», kur pie bungām ir Kaspars Grigalis, kontrabasu spēlē Staņislavs Judins un pie klavierēm - pats komponists Juhņevičs.

Komentāri (33)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu