«On The Roof» piedāvā videoklipu dziesmai «Try Me» (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rokgrupa «On The Roof» šajā pavasarī ir sagatavojusi ko jaunu, lai muzikāli atmodinātu gan sevi, gan klausītājus. Jelgavas grupa piedāvā video dziesmai «Try me», kas tapis sadarbībā ar «Daffs Workshop» grafisko darbnīcu – klipa autors ir Artūrs Dombrovskis. Savukārt atbalstu klipa tapšanai ir sniedzis gan Jelgavas Studentu teātris, gan Bērnu un jauniešu mūzikas klubs.

«Try Me» ir viena no jaunākajām grupas dziesmām. Skaņdarbs ierakstīts studijā «Skaņu ateljē», sadarbojoties ar skaņu inženieri Kristapu Andiņu. Savukārt kā viesmākslinieks dziesmā piedalās grupas «Laime Pilnīga» vokālists Ervīns Ramiņš.

«On The Roof» par savu atspēriena punktu dēvē Jelgavu, kur notiek grupas radošais darbs. Dziesmās vadošais ir roka elements, taču mūziķi katrs kaut ko ieliek no sevis, mēģinot «On The Roof» mūziku padarīt neatkārtojamu, savdabīgu un interesantu.

Līdz šim «On The Roof» ir piedalījusies rokfestivālā «Pīlādzis», «Return to Surface», «Fonofest 2011», startējusi konkursā «Cēsu Priemium New Music `11» un citur. Paralēli tam grupas mūziķi piedalījušies Jelgavas Studentu teātra izrādē «Melnās krēpes», gan kā muzikāli pavadošā grupa, gan kā aktieri.

Tuvāko nedēļu laikā «On The Roof» gatavojas publiskot jaunu singlu, un sniegt vairākus koncertus, tādējādi iepazīstinot publiku ar grupas jauno muzikālo materiālu.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu