Fēlikss Ķiģelis laiž klajā jaunu radio singlu «Vārdi» (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ Latvijas radiostacijas ir sākušas atskaņot Fēliksa Ķiģeļa jauno dziesmu. Jaunais radiosingls «Vārdi» ir radies radošā tandēmā, komponistam Fēliksam Kiģelim sadarbojoties ar Ivaru Sudmali kā teksta autoru.

Šajā tandēmā ir radušās arī pēdējā laikā labākās un popularitāti guvušās Fēliksa kompozīcijas. Piemēram, dziesma «Ceļš uz mājām» vairāku Latvijas radiostaciju topos sasniedza 1. pozīciju, savukārt iepriekšējais singls «Sapņu pils» joprojām atrodas topu virsotnēs, un nu tam nāksies piekāpties jaunajam hitam «Vārdi».

Jauno dziesmu paši pirmie varēja dzirdēt liepājnieki un pilsētas viesi, kas pagājušajā nedēļas nogalē pulcējās uz Liepājas jaunā mūzikas kluba «Pilsētas vārti» atklāšanu. Taču pārējie ir aicināti apmeklēt Fēliksa koncertus, jo gan «Vārdi», gan pārējās jaunās dziesmas no topošā ierakstu albuma tiek spēlētas koncertos.

Visas šīs dziesmas, kas ierakstītas dažādās Somijas, Dānijas un Latvijas ierakstu studijās, tiks iekļautas Fēliksa albumā, kas tiks izdots 7. jūlijā. Šajā pašā dienā mūzikas festivālā «Summer Sound» notiks albuma prezentācijas koncerts.

Seko Fēliksam!

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu