«Galaxy Bosons» laiž klajā savu otro singlu (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Pašmāju «progressive pop» grupa «Galaxy Bosons» laiž klajā savu otro singlu «Mr. Cool», kas stāsta par cilvēku, kurš mīl dzīvi un skatās uz lietām tikai no gaišās puses. Savukārt pārējiem viņš šķiet kā supervaronis, jo pašu dzīvē tas šķiet kaut kas neiedomājams un šādu varoni var pasaukt tikai palīgā, informē grupa.

Dziesmas izskaņā top skaidrs, ka par šādu supervaroni var kļūt katrs pats.

«Dziesma ir kā atgādinājums tam, ka nevajag aizmirst būt dzīviem un aktīviem šā Visuma elementiem, lai pilnībā atklātu savu iekšējo potenciālu.» saka grupas vokālists Aleksandrs Volks. «Negribu arī teikt, ka šīs dziesmas tapšanā mani iedvesmoja kaut kas viens, un dziesma arī netapa vienā rāvienā. Tas bija interesanti, un tās galīgais skanējums tika «audzēts» ilgi. Klausoties šo dziesmu, studijā pat tika nosvilināts viens sub-bass, tā ka, lūdzu, esiet uzmanīgi!» smejas Aleksandrs.

Ieraksts tapis «Wolk Recording Studios», kurā savus ierakstus ir veikuši arī tādi mākslinieki kā «Prāta Vētra», Gustavo, «re:public», Kasta un daudzi citi. Arī grupas sastāvā ir notikušas pārmaiņas un puiši ir palikuši bez basģitārista, kurš pašlaik ir pārcēlies dzīvot uz Londonu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu