bū-š un Māra Upmane-Holšteine piedāvā jaunu video (21)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Hiphopa izpildītājs bū-š sadarbībā ar grupas «Astro'n'out» solisti Māru Upmani-Holšteini nodod klausītājiem dziesmas «Ir vērts» videoekranizāciju. Video tapis sadarbībā ar «Galjafilms». Režisors Kārlis Kanders, operators Emīls Kālis.

Dziesma «Ir vērts» iekļauta nesen izdotajā bū-š soloalbumā «Sēdies krēslā» (2011). bū-š ir dziesmas teksta autors, savukārt mūziku veidojis Gustavo. Izpilda bū-š un Māra Upmane-Holšteine.

18. maijā koncertzālē «Palladium» hiphopa izpildītājs bū-š kopā ar dzīvo grupu sniegs tūres «Uzmini nu» noslēguma koncertu. Kā īpašie viesi koncertā piedalīsies instrumentālā čellu grupa «DaGamba», dziedātāji Andis Grīva un Arnis Račinskis, grupas «Astro'n'out» soliste Māra Upmane-Holšteine, kā arī hiphopa mākslinieki Ozols un wiesturz. Īpaši šim koncertam tiek gatavota divu stundu gara koncertprogramma, kur bū-š kopā ar mūzķiem izpildīs savas dziesmas dažādās aranžijās un variācijās. Koncertā būs ģitāra (Arturs Burke), bass (Kristaps Ērglis), taustiņi (Oskars Tretjuks), bungas (Mareks Logins), kā arī skanējumu pastiprinās pūšamie instrumenti (trompete un saksofons).

Šoreiz grupas sastāvu papildinās arī vinila meistars Dj Krii.

Biļetes uz noslēguma koncertu jau pieejamas biļešu servisa tirdzniecības vietās, kā arī mājas lapā www.bilesuserviss.lv.

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu