«Black Apple Market» publisko pirmo singlu no EP (20)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Jaunā pašmāju alternatīvās mūzikas grupa «Black Apple Market» publisko pirmo singlu «One Of These» no vasarā gaidāmā debijas mazalbuma (EP) «Tall Tales», informē grupa.

«Dziesma ir par cilvēku, kurš kādā savā dzīves posmā sastopas ar lielām pārmaiņām un par to, kā viņš ar tām tiek galā. Šī procesa laikā viņš ieslīgst savādās pārdomās un melanholijā, bet tas viss ir nepieciešams, lai ar šīm izmaiņām aprastu,» tā dažos vārdos teksta autors un grupas dalībnieks Miķelis.

Kā vēsta grupas paziņojums, «Black Apple Market» nespēlē kādā konkrētā stilā; mūziķi jauc kopā progresīvo rokmūziku, postdabstepu, ārtroku un indīpopu un meklē jaunas skaņas savām dziesmām. Grupa ir uzstājusies lielākajos Latvijas vasaras festivālos («Positivus», «Fonofest» u.c.), kā arī uzvarējusi «Fontaine Flashlight» konkursā

Jaunā dziesma ierakstīta 2012. gada janvārī «Sound Division» studijā. Pie skaņu pults un miksa Gatis Zaķis, māsters tika veikts Lielbritānijā.

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu