«Sus Dungo» izziņo mazalbumu «Rasā pēdas» (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dūdiņu grupas «Sus Dungo» meitenes iepazīstina ar «Rasā pēdas», tituldziesmu no jūnija sākumā gaidāmā tāda paša nosaukuma minialbuma ar meiteņu oriģinālmūziku un dzeju latviešu un lībiešu valodā.

«Tā ir trausla un sievišķīga dziesma, taču tajā pašā laikā pārsteidzoši spēcīga, pat maģiska; burvīga un neizzināma kā pati meiteņu daba. Aicinām noklausīties visu kompozīciju, jo tās otrajā daļā gaidāms arī kāds negaidīts pavērsiens, kas lielā mērā arī raksturo jauno albumu, to atmosfēru, neparasto noskaņu, kāda piemīt tikai «Sus Dungo»,» komentē grupas dalībnieces.

Kaut dziesma sākas klusināti, ar laiku tajā sadzirdami teju visi radošās apvienības mūzikas instrumenti - kā ģitāras un perkusijas, tā populārajā mūzikā retāk dzirdamie – flauta, vijole, akordeons un pat arfa. Mūzikas kompozīcija ir visu meiteņu kopdarbs, bet muzikālais pamats veidots uz Diānas Čepurnajas (balss/ģitāra) oriģināldziesmas un dzejas.

Starp «Rasā pēdas» un citām septiņām kompozīcijām albumā tiks iekļauta arī 2011.gada nogalē ierakstītā svētku dungādziesmiņa «Balle», piedaloties Imanta Ziedoņa fondam «Viegli».

Jaunnedēļ tiks izziņoti mazalbuma atklāšanas svētki, gaidāmie koncerti un grupas dalība vasaras festivālos.

Ierakstu veica Mikus Frišfelds «Marana Production» studijā, māsterēja Nick Dawes «Cave studio». Vizuāli ietērpa Jānis Andersons un Kate Pāvula.

Minialbums tiek izdots ar Imanta Ziedoņa fonda «Viegli» atbalstu un «Dardedze Hologrāfija» labvēlību.

Foto: Publicitātes foto
Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu