«Starring Two» publisko debijas albuma pirmo vēstnesi (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Pašmāju elektroniskās mūzikas grupa «Starring Two» piedāvā singlu «Hospital» no jūnijā gaidāmā albuma «Portraits & Landscapes», informē grupa.

«Starring Two» 2005.gadā Jūrmalā izveidoja Sandris Savickis (sintezatori, programmēšana) un Edgars Kuriks (vokāls, ģitāra). No 2006. līdz 2008. gadam grupa izdeva trīs radiosinglus – «He Said», «Rotterdam» un «Joe Blow» – un koncertēja Latvijā un Igaunijā kopā ar grupu STandART, kuras singlu «Korozija» iepriekš bija producējis Sandris. Vēlāk Sandris Savickis un Kalvis Kluburs no STandART izveidoja projektu «Padome» un 2008. gadā publicēja singlu «Te nav vietas tev».

Paralēli noritēja darbs pie «Starring Two» pirmā studijas albuma, tomēr 2010.gadā Edgars Kuriks pārcēlās uz dzīvi ārpus Latvijas, un, lai albumam ierakstītu vokālu, grupai pievienojās Kalvis Kluburs.

«Tā kā «Starring Two» un projekta «Padome» sastāvi nu bija vienādi, tika nolemts turpmākās aktivitātes apvienot zem «Starring Two» nosaukuma,» paziņojumā raksta grupa.

2012. gada jūnijā «Starring Two» laidīs klajā savu debijas albumu «Portaits & Landscapes», un kā pirmais singls no albuma tiek piedāvāta dziesma «Hospital».

Dziesmu iespējams lejupielādēt grupas mājaslapā vai Bandcamp lapā par brīvu vai par ziedojumu.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu