Anete publisko jaunu dziesmu no gaidāmā debijas albuma (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Komponiste un dziedātāja Anete publisko dziesmu «Pieneņpūkas», kas ir viena no dziesmām debijas albumā, kurš tiks izdots vasaras beigās, informē Inese Saulāja, «KN3» pārstāve.

«Kad «Pieneņpūkas» dziedāju savās kāzās, un tas ir jau pirms 10 gadiem, draugi jautāja: kad tad beidzot kāds tevi ierakstīs? Man prieks, ka kopš tā laika «Pieneņpūkas» ir «izaugušas» līdz šādam skanējumam un ierakstītas kopā ar vīru Uldi pie basģitāras un Jāni Burmeistaru pie bungām,» sajūtās dalās Anete.

Anete ir dziesminiece, kas teju vai 15 gadus rada dziesmas un muzicē, iemantojot arvien plašāku uzticamo atbalstītāju pulku. Anete uzstājas gan kā solomāksliniece, gan ir piedalījusies dažādos projektos. Gandarījumu un prieku ir radījusi līdzdarbība grupas «Tramplīni» un Kārļa Kazāka daiļradē. Anete ir sarakstījusi mūziku Valmieras Drāmas teātra izrādei «Egoisti», kur iestudējis režisors Viesturs Meikšāns.

Debijas albums gaidāms vasaras beigās, par tā precīzu izdošanas laiku un vietu vēl informācija sekos.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu