Kivičs un Vīgante piedāvā «Mūsu pirmo vasaru» (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Andris Kivičs sadarbībā ar dziedātāju Sandiju Vīganti piedāvā klausītājiem savu kopdarbu, dziesmu «Mūsu pirmā vasara», informē grupas «Z-Scars» līderis Andris Kivičs.

«Šī dziesma ir rakstīta par laiku, kad tikko ir beigta skola un sākusies vasara. Par pirmo mīlestību. Dziesmas tekstā ir daudz manu personīgo atmiņu par šo skaisto laiku,» atklāj mūzikas un teksta autors Andris Kivičs.

Sandija un Kašers

«Vasarīga, neuzspiesta dziesma, ar kuru mēs novēlam bezrūpīgi pavadīt šo burvīgo laiku. Skriet caur peļķēm, peldēties līdz tumsai, baudīt sauli un jūras vēju, kad tad vēl, ja ne vasarā!»

Šova «Okartes Skatuve» dalībniece Sandija Vīgante arī pirms šova ir izlaidusi vairākus singlus, kuri ir skanējuši radiostacijās, piemēram, dziesma «Baltas pārslas» sadarbībā ar producentu Dween, dziesma «Piesēdi, draugs» sadarbībā ar Mike Tiller, dziesma «Piecelies un ej», dziedot kopā ar Ralfu Eilandu. Šobrīd Sandija dzied kabarē Šveicē.

Dziesmu aranžējis un producējis DJ Reverss, kurš jau sācis darbu pie vairākiem šīs dziesmas remiksiem.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu