Rūta Dūduma un «Into one» ļaujas straumei (video) (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupa «Into one» mūzikas klausītājiem piedāvā dziesmu «Ļaujos straumei», kuras ieraksts tapis sadarbībā ar mūzikas producentu Kristapu Krievkalnu ierakstu studijā «K Studija».

Teksta autores - Rūta Dūduma un Lība Ēce-Kalniņa. Dziesmas izpildītāja un mūzikas autore - grupa «Into one». Ierakstā dzirdamās trompetes skaņas ir iespēlējis Sandis Skeranckis no grupas «Keksi».

Grupas dalībniece Rūta uzskata, ka šī dziesma ir iedrošinoša: «Patiesībā vārdos jau viss ir pateikts. Dziesmas doma ir tāda, ka cauri veiksmēm un neveiksmēm, kalniem un lejām mēs nonākam tur, kur vēlamies būt.»

Dziesma klausītājiem tiek piedāvāta kopā ar video, kura režisors ir Kārlis Peterlevics; operators - Ilmārs Munkevics; montāža - Ansis Imaks.

Par grupu

Grupa «Into one» dibināta 2006.gadā. «Into one» sevi ir pierādījusi tādos mūzikas projektos kā Coca-Cola un MTV kopīgi organizētā mūzikas konkursā «Sound Wave» 2009.gadā, grupa iekļuva pusfinālā. Dalība grandiozākajos mācību gada atklāšanas svētkos «Studentu Paradīze 2011» - «Into one» uzstājās uz galvenās skatuves. Kopā ar Normundu Rutuli ierakstīts singls «Dzirdi», kā arī Normunda Rutuļa (N'works) remikss grupas dziesmai «Brīvkritiens». Kā pēdējo publicēto ierakstu «Into one» ir radījusi grupas «Labvēlīgais Tips» dziesmas «Es nav redzējis» kaverversiju, ieraksts tapis ar grupas «Labvēlīgais Tips» atbalstu.

Grupas sastāvā muzicē Lība Ēce-Kalniņa (vokāls), Rūta Dūduma (vokāls), Didzis Lauva (taustiņi), Valters Mucenieks (saksofons), Māris Mekšs (bass), Ansis Ēcis (sitaminstrumenti) un Sergejs Fomins (ģitāra)

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu