Reinika dziesmu atskaņos trīs Baltijas valstīs vienlaicīgi (49)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video
References: API SITE

Trīs Baltijas valstu radiostacijās rīt, 18.jūlijā, vienlaicīgi notiks Laura Reinika populārās dziesmas «Sirds sadeg neparasti» jaunās versijas pirmatskaņojums, informē «MicRec» pārstāve Vivita Leismane. Dziesmas pirmatskaņojums notiks «Radiocentras» (Lietuvā), «Elmar» (Igaunijā) un Latvijas Radio 2 (Latvijā).

(papildināts ar video)

Kā norāda Leismane, jaunas dziesmas piedāvājums kaimiņvalstīm ir loģisks turpinājums mūziķa veiksmīgi sāktajai karjerai Lietuvā un Igaunijā, kur ir izdotas albuma «Es skrienu» adaptētās versijas un dziesmas «Es skrienu» un «Pasakā» jau kļuvušas par hitiem.

«Klausītāji un radiostacijas Lietuvā un Igaunijā gaida no manis ko jaunu, un es nolēmu, ka nav jāizgudro jauns ritenis, bet jāpiedāvā dziesma, kas jau ir pārbaudīta vērtība mūsu zemē, bet ar 2012.gada skanējumu,» stāsta Reiniks.

Jauno dziesmas aranžējumu izveidojis Midis jeb Aldis Zaļūksnis, kurš producējis daudzas veiksmīgas Reinika dziesmas, tostarp «Es skrienu». Lietuviešu versijas tekstu ir radījis scenārists un dzejnieks Justins Jankevičs, bet igauņu versijas teksta autors ir aktieris un dzejnieks Tonu Oja ar pseidonīmu Laur Lumper.

«Sirds sadeg neparasti» šogad svin desmit gadu jubileju un ir viena no populārākajām Reinika dziesmām, kuru mūziķis sakomponēja savam pirmajam studijas albumam «Planet 42». Dziesmas sākotnējais nosaukums bija «My problem», bet vēlāk nu jau mūžībā aizgājušais komponists Mārtiņš Freimanis tai piešķīra latviešu tekstu.

«Sirds sadeg neparasti» strauji iekaroja klausītāju sirdis un ieguva dažādas balvas.

Skatīt pievienoto video.

Komentāri (49)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu