«re:public» piedāvā klausītājiem savu vasaras stāstu (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: draugiem.lv
References: API SITE

Grupa «re:public» par savu atgriešanos Latvijas mūzikas dzīvē paziņoja 2011.gada 10.novembrī, klajā laižot singlu «Janvāris», savukārt 2012.gada 11.janvārī singlu - «Darīt šitā? Darīt tā!» kas tika dāvināta Latvijas glābējsilītēm un kļuva par viņu himnu. Pašlaik klausītājiem tiek nodots grupas trešais singls - «Ak mana, mana...».

«Ak mana, mana...» ir trešais singls no jaunā albuma, ko grupa plāno izdot rudenī. Tāpat kā visas jaunā albuma dziesmas, arī šī ir ierakstīta Rīgā, «Wolk Recording Studio».

«Vasarā piedzīvotie mirkļi divatā vienmēr ir spilgti. Vasarā izbaudītā jūra, svelme, kaisle, nakts peldes, pērkoņnegaiss, dejošana līdz rītam, vai dabas klusums, sēžot divatā pie ugunskura... to nekad nevar aizmirst,» dziesmu komentē solists Jānis Rībens.

Dziesma ar šodienu tiek nodota radiostacijām. Bet tās tuvāko dzīvo izpildījumu varēs redzēt un dzirdēt 21.jūlijā Kuldīgas pilsētas svētkos, kur grupa jauno dziesmu pirmo reizi izpildīs publiski, kā saulainu vasaras sveicienu kuldīdziniekiem un svētku viesiem!

Dziesmas vārdu autori: Jānis Rībens, Laura Daudiša. Dziesmas mūzikas autori: Jānis Rībens, Aleksandrs Volks. Dziesmas aranžija: Aleksandrs Volks.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu