El Mars atgriežas ar «Wise Man» (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Grupa «El Mars» ceturtdien, plkst. 10 Radio101 atskaņo savu pirmo singlu no jaunā albuma «Mind Heroes», kurš tiks izdots šī gada oktobra beigās, informē grupas pārstāvji. «Wise Man» ir pirmais singls no jaunā albuma, kurš ierakstīts šī gada pavasarī. Māsterēts pie Braiena Lūsija (Brian Lucey), kurš ir sadarbojies arī ar tādiem vārdiem kā «The Black Keys», «The Shins» un Deividu Linču (David Lynch).

«Pirms nolēmu rakstīt jaunu albumu, daudz domāju par to, ko gribu pateikt saviem klausītājiem. Veltīju daudz laika pārdomām par skaņas kvalitāti, par vēstījumu un par to, kas notiek paša sirdī. «Wise Man» ir albuma pirmā dziesma un arī pirmais singls,» par ierakstu saka Raimonds Gusarevs. «Es neatzīstu pārmērīgu efektu izmantošanu mūzikā, kas mūsdienās ir ārkārtīgi populāra lieta. Veidojot šo ierakstu, vācu informāciju kā ieraksti tika veikti 1960. un 70. gados. Tad to kombinēju ar mūsdienu iespējām un prasībām. Tā tapa jaunais «El Mars» skanējums.»

Kopš 2008.gada decembra, kad «El Mars« iznāca debijas albums «Bare Love to Bare Soul», Raimonds Gusarevs, kurš ir grupas «El Mars« dziesmu autors un izpildītājs ir paspējis vairākkārtīgi spēlēt Ņujorkas (ASV) radio, piedalīties tādos blakus projektos kā «Viegli» ar Renāru Kauperu, Māru Upmani-Holšteinu un Goran Goru, projektā «Prince & Crosby» ar Londonas mūziķi Metjū Tomkinu (Matthew Tomkin).

Šobrīd «El Mars» sastāvā ir Raimonds Gusarevs, Matīss Akurāters (sitamie instrumenti) un Toms Valmiers (basģitāra). Grupa šajā sastāvā šovasar jau uzstājās uz festivāla «Laba Daba» galvenās «Lāča» skatuves.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu