Dženija Meja un Roberto spēlē «Paslēpes»

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Dziedātāja Dženija Meja (Jenny May) un karstasinīgais itālis Roberto Meloni piedāvā jaunās kopdziesmas «Paslēpes» video. Klips prezentēts ar vasarīgu ballīti restorānā «KITCHEN».

Videoklipa prezentācijas svētki tika atklāti ar ugunīgiem deju ritmiem, kam sekoja ballītes vaininieku - Dženijas (Maijas Stuģes) un Roberto svinīgā uzruna, pēc kuras abi mūziķi izpildīja savu hitu «Paslēpes», kas ir otra spēlētākā dziesma Latvijas radio 2.

Vakara nagla bija jaunā video, kuru režisējusi Ruta Madaraja Veisa, prezentācija. Uz ballīti bija ieradušies arī videoklipā redzamie varoņi – Latvijas spilgtākās blondīnes – Marika Ģederte, Kristīne Lindenblate, kā arī Itālijas vēstniecības pārstāvji. Māmiņas jaunajā video debitējusi arī Mejas meitiņa Sāra (1,5), Tiesa gan, mazulīte bija apslimusi, tādēļ ar tēti Gati bija palikusi mājās veseļoties. «Es ļoti gribēju, ka Sāriņa atnāk uz prezentācijas ballīti, bet nesanāca. Es ļoti priecājos, ka meitiņa piedalījās video filmēšanā, jo tās pāris sekundes, kuras viņa redzama kadrā, piešķir «odziņu»,» dziedātāja piebilst intervijā portālam «Sejas.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu