«Borowa Mc» klausītājiem piedāvā dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pēc pusotru gadu ilgas radošās pauzes klausītājiem dziesmu «Aizlaid pa viejam» piedāvā latgaliešu grupa «Borowa Mc», informēja aģentūras «magicFIB» pārstāvis Aivars Līpenītis.

Ar dziesmu «Aizlaid pa viejam» grupa aicina nebaidīties ļauties mīlestībai. «Tagad, kad laiks aiz loga aizvien biežāk atgādina par to, ka vasara tuvojas savam pēdējam akordam un ka pavisam drīz siltums būs jāmeklē pie kārtīgas tējas krūzes, cepurē un cimdos, par sirds un dvēseles siltuma saglabāšanu gribam parūpēties mēs - »Borowa Mc«,» skaņdarbu piesaka grupas līderis un dziesmas vārdu autors Aigars Runčis.

Klausies dziesmu šeit

Arī komponiste un vokāliste Guntra Kuzmina bilst, ka dziesma ir par mīlestību un sajūtām, ko tā sniedz.

Astoņos pastāvēšanas gados par mīlestību grupa dziedājusi vairākās dziesmās. Klausītāju vidū popularitāti grupa iematojusi ar dziesmu «Vysskaistuokajai meitiņai», kas 2005.gadā ierindojās mūzikas aptauju augšgalos un saņēma vairākus apbalvojumus.

Grupa ir izdevusi trīs studijas albumus, kuros kā vokālisti piedalījušies tādi mūziķi kā Aija Andrejeva, Artis Dvarionas, Fēlikss Ķiģelis, Juris Kaukulis u.c.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu