Jauna grupa «Franco Franco» piedāvā debijas singlu (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ritot pēdējām vasaras dienām, Cēsu eksperimentālās popmūzikas apvienība «Franco Franco» publicē grupas pirmo singlu «Grasshopper's Novel», informē mūziķu pārstāvis Reinis Kārkliņš.

Grupa savu darbību sāka jau 2009. gadā un kopš tā laika ir aktīvi strādājusi pie koncertprogrammas un ieraksta. Debijas mazalbumu ir plānots izdot jau šā gada nogalē, plašākai publikai piedāvājot pirmo ieskatu tajā jau tagad. Dziesmu «Grasshopper’s Novel» grupas dalībnieki piedāvā bezmaksas lejupielādei, aicinot to klausīties un dalīties.

Neskatoties uz faktu, ka grupas darbība nav bijusi pārāk publiska, tās kontā jau ir vairākas uzstāšanās, to skaitā arī klubos «Piens» un «Fonoklubs», otro pašiem «Franco Franco» dēvējot par savu mājas pilsētas bāzi.

Tuvākā uzstāšanās plānota 3.septembrī Jauniešu dienās Cēsīs, kur bez «Franco Franco» varēs baudīt arī akustisko grupas «Astro'n'Out» koncertu.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu