Hārdkora apvienība «Kastete» uzfilmē klipu Bolderājā (25)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Pašmāju hārdkora apvienība «Kastete», kas izveidojusies 2009.gadā piedāvā jaunu dziesmu «Your Times Is Now» un video ekskursiju pa Bolderāju, informē grupas pārstāvji.

Jaunais klips filmēts vienā no kolorītākajām Rīgas vietām - Bolderājā.

Ar kompozīciju «Your Times Is Now» grupa aicina apzināties mirkļa burvību un to, ka tikai caur ērkšķiem var sasniegt zvaigznes, tādēļ, kā uzskata grupa, ir maksimāli jāizmanto laiks, kas šai dzīvē ir atvēlēts.

«Dziesmas tapšana un video spilgti atspoguļo šo domu: bundzinieks dzīvo un strādā Vācijā, taču uz pāris dienām vasarā bija iegriezies Latvijā. Dziesma tika radīta pāris stundu laikā, sasmakušā mēģinājuma telpā Rīgā, un jau nākamajā dienā, tādos pašos tempos ierakstīta leģendārajā Valmieras »Hodila« studijā, skaņu meistara Lomika vadībā. Tālāk sekoja jautrākais - visu ekipējumu iekrāmēt vieglajā auto un doties ekskursijā uz Bolderāju. Pēc pāris kilometru pastaigas cauri pļavām, pludmali un kādreizējo padomju laika slēgto zonu, izbrīnīto iezemiešu skatienu pavadītiem, tomēr izdevās sasniegt mērķi - Bolderājas molu. Mūsu neparastais darbadienas vakara ceļojums arī fiksēts videoklipā, ko vēlamies jums nodot izskatīšanai, slavēšanai un pelšanai,» vēsta grupas preses paziņojums.

Grupa dibināta 2009. gada pavasarī 3 vīru sastāvā. Grupas dalībnieki nāk no Latvijā zināmām grupām – Huskvarn, Collide, Seborrhea, Apatija, Saving Daylight Remains, Mutilate Myself, Gatling, Trauma Moralis u.c.

Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu