Baļčunaite filmējas jaunajā «Colt» video (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Ogres rokgrupa «Colt» šovakar plkst.19 Rīgā, Avotu ielas krodziņā ar nosaukumu «Uguns dzēsējs» interesentiem prezentēs dziesmas «Uguns dzēsējs» videoklipu, informē mūzikas ierakstu kompānijā «Mikrofona ieraksti».

Videoklipa režisors ir Reinis Ošenieks, bet operators - Jānis Šēnbergs. Vienā no galvenajām lomām darbojas īsts ugunsdzēsējs - Jānis Buķelis jeb Buks, kurš ir zināms arī kā jauniešu mūzikla «Dzimuši mūzikai» dalībnieks. Savukārt viņa partnere videoklipā ir aktrise, dziedātāja un raidījumu vadītāja Vita Baļčunaite. Daļa no videoklipa ir filmēta Rīgā, Avotu ielas krodziņā «Uguns dzēsējs».

Iniciatīva uzņemt šādu videoklipu nākusi no Latvijas Ugunsdzēsības sporta federācijas viceprezidenta Arta Kronberga. Grupas līderis Harijs Zariņš iecerei piekritis, jo pats reiz bijis ugunsdzēsējs.

Grupa «Colt» pērn izdeva savu debijas albumu «Sapņi lido debesīs», kurš tika nominēts Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvai starp labākajiem pērnā gada latviešu rokmūzikas albumiem.

Dziesma «Uguns dzēsējs» un viss grupas debijas albums «mp3» formātā ir pieejams portālā «Doremi.lv».

Doremi.lv

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu