«Momend» un Anetes «Divas puses» (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju grupa «Momend» šonedēļ piedāvā klausītājiem jaunu radiosinglu «Two Sides», kas ierakstīts kopā ar dziedātāju Aneti Kozlovsku.

«Dziesmas nosaukums izsaka tās galveno tēmu – par visam piemītošo duālo dabu. Nekas nav viennozīmīgs – ne cilvēku attiecībās, ne mūsu sajūtās, jo jebko ir iespējams ieraudzīt citādi, viss atkarīgs no skatpunkta. Lai dziesmas domu izteiktu arī mākslinieciski, izlēmām to veidot kā duetu. Anetei, mūsuprāt, ir viena no skaistākajām sieviešu balsīm Latvijā. Arī muzikāli jutāmies radniecīgi, tāpēc lūdzām Aneti palīdzēt, kam viņa labprāt piekrita. Par rezultātu esam priecīgi,» stāsta grupas «Momend» dziedātājs, ģitārists un dziesmu autors Kārlis Strūbergs.

«Two Sides» ir iekļauts «Momend» debijas albumā «Episodes of Trust», kas šā gada jūnijā nāca klajā mūzikas apgādā «I Love You Records».

«Momend»

«Momend» ir indie/acoustic grupa, kas tika izveidota 2009. gada nogalē kā Kārļa Strūberga un bundzinieka Normana Bārbala duets. Vēlāk viņiem pievienojās basģitārists Ivars Kalvis un grupas skanējums pilnveidojās, kļuva niansētāks un dinamiskāks. 2011. gadā «Momend» uzvarēja vairākos jauno grupu konkursos, iegūstot iespēju uzstāties pašmāju un ārzemju festivālos, kā arī ierakstīt albumu.

Šovasar «Momend» piedzīvoja vairākas izmaiņas sastāvā, un tagad grupā ir pieci dalībnieki – Kārlim Strūbergam un Normanam Bārbalam piebiedrojušies arī Jurģis Priedītis, Baiba Urka un Elvijs Pārpucis. Šādā sastāvā «Momend» oktobrī un novembrī dosies turnejā, sniedzot vairāk nekā desmit koncertus Latvijā un tuvākajās kaimiņvalstīs.

Dziesmas «Two Sides» viesmāksliniece Anete Kozlovska līdz šim vislabāk bija pazīstama kā grupas «Tramplīni» dalībniece, bet šā gada augustā viņa izdeva savu pirmo soloalbumu «Tik daudz», kas jau izpelnījies atzinīgas mūzikas apskatnieku atsauksmes.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu