Jānis Stībelis «Under the Sky» (video) (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Pēc koncertiem un festivāliem bagātas vasaras Jānis Stībelis saviem klausītājiem piedāvā nākamo singlu un video «Under The Sky» no pavasarī iznākušā albuma «Summer City», informē dziedātāja menedžments.

«Dziesma tapa šā gada sākumā ASV koncerttūres laikā kopā ar Laimu Vaikuli. Visu mēnesi atradāmies vienā kustībā no pilsētas uz pilsētu, no štata uz štatu. Bija laiks padomāt par dzīvi, man svarīgām vērtībām, pasapņot par nākotni. Tieši tad arī tapa šī dziesma,» komentē Stībelis. «Lai gan to ierakstījām kā pēdējo «Summer City» albumā, savā ziņā man tā ir vistuvākā no visām. Varu teikt, ka tā iezīmē jaunu posmu un skanējumu manā autora un izpildītāja darbībā.»

Tikko pabeigts arī mūzikas video «Under the Sky», kas tapis no dažādiem Jāņa Stībeļa koncertu ierakstiem pēdējā gada laikā. Laipni aicināti noklausīties un noskatīties «Under the Sky»!

Jay Stever/Jānis Stībelis - Under the Sky from Meduza on Vimeo.

Sekojiet Jānim Stībelim Facebook

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu