Evija Smagare laiž klajā jaunu singlu «Upside-down» (18)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Evija Smagare šovasar plašāku publikas uzmanību guva, piedaloties «Prāta Vētras» koncerttūrē, kurā duetā ar Renāru Kauperu izpildīja dziesmu «Nākamā nodaļa». Mirkli pēc elpu aizraujošās vasaras viņa laiž klajā savu jauno singlu «Upside-down», informē dziedātājas menedžments.

«Dziesma ir par vēlajiem rītiem un tikpat vēliem vakariem, par rīta kafijas krūzi četros pēcpusdienā un par to, kā diena sajūk ar nakti, - bezrūpība, dzīves baudīšana, draugi, brīvdienas, ballītes…» tā jauno dziesmu komentē pati Evija.

Dziesmas ierakstā piedalījās Evija Smagare (balss), Aleksandrs Tamans (bungas), Valdis Rundzāns (basģitāra), Arnis Slobožaņins (ģitāra, taustiņi), Romāns Saikovskis (saksofons). Miksēja Nicolas Dawes (Francija).

Evija ir jauna dziedātāja no Daugavpils, kura dzied jau no agras bērnības. Savas muzikālās darbības laikā piedalījusies vairākos konkursos un festivālos. Plašāk pazīstama kļuva ar savu otro singlu «Monday’s Song», kuru viņa ierakstīja 17 gadu vecumā un kas atrada vietu dažādu Latvijas radiostaciju topos. Evija tajā laikā piedalījās projektā «Manai tautai 2009», kur viņa bija viena no 13 mūziķiem, kas iedziedāja slaveno Ievas Akurateres dziesmu jaunās skaņās.

Pagājušajā gadā Evija Smagare publiskoja dziesmu «This is Why We Fight», sadarbojoties ar mākslinieku Goran Gora, bet šovasar priecēja sevi un tūkstošiem klausītāju, uzstājoties kopā ar pašmāju slavenāko grupu «Prāta vētra», kur visas «Vēl vienas klusās dabas» koncerttūres laikā ar Renāru Kauperu duetā dziedāja dziesmu «Nākamā nodaļa».

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu