Skutelis publisko pirmo singlu no topošā albuma (13)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Pašmāju hiphopa mākslinieks Skutelis publisko pirmo vēstnesi, singlu «Pēdējā» no 2013.gada pavasarī gaidāmā jaunā albuma «Siltums».

Dziesmas muzikālo pamatu veidoja «Dirty Deal Audio» bītmeikers ansis («Netīrās cilpas»), bungas iespēlēja Matīss Tazāns («The Big Bluff»), tautasdziesmas dziedājumu veidoja Zane Pērkone un Lauma Bērza. Skutelis ir dziesmas producents un teksta autors.

Singla mp3 versija ir pieejama bezmaksas lejupielādei mūziķa mājaslapā.

www.skutelis.lv

«Dziesmas teksts veidots kā iekšējs dialogs jautājumu - atbilžu formā. Tā ir pēdējā svešā saruna ar sevi, kad sevi uzrunā uz jūs. Atbilžu rašanai nepieciešamās pārdomas rada siltumu – «Pēdējā» ir topošā albuma ievaddziesma,» piebilst Skutelis.

13.decembrī (ceturtdien) klubā «Nabaklab» notiks Skuteļa pēdējais un lielākais šā gada koncerts. Vakara gaitā sagaidāmi gan vairāki topošā albuma pirmatskaņojumi, gan vairāku dziesmu remiksētās un līdz šim nedzirdētā skanējumā izpildītās dziesmas, gan arī zināmākie un klausītāju iecienītākie skaņdarbi.

«Es nevēlos atkārtoties, nevēlos radīt mūziku, vadoties pēc mūsdienu tendencēm, nevēlos radīt mūziku, lai apmierinātu formāta pieprasījumu, nevēlos radīt mūziku, ievērojot skanējuma un skaņas apstrādes standartus. Es vēlos radīt jaunu skanējumu, lai radītu mūziku, kas vēl nav radīta. Tādā garā top mans jaunākais ieraksts,» saka Skutelis.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu