«Age of Stones» publisko jaunu singlu «Gramatika» (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Grupa «Age of Stones» klausītāju vērtējumam nodod jaunāko dziesmu «Gramatika» no nākamgad gaidāmā trešā studijas albuma, informē grupas pārstāvji. Grupa ir atbildīga par muzikālo izpildījumu, savukārt teksta autors ir kāds, kas internetā dzejo ar segvārdu «Ane Mone».

«Gramatika, skolas gados mācoties, vismaz mums likās ļoti sarežģīta un brīžiem pat netverama lieta, bet kaut kāda loģika un sakarības tajā visā bija un ir. Tagad nekas nav mainījies, bet, salīdzinot ar dzīves gramatiku, tajā lielākoties nekādi likumi un sakarības nedarbojas. Tā šķiet vēl sarežģītāka, nekā varējām iedomāties. Viss, ko varam jums ieteikt, ir neapjukt un lielo masu, dzīves nastu, spēt saprast un sadalīt, ja vien mēs trīs laikus kā trīs rikas solām vienlaicīgi ēst,» par jauno dziesmu izsakās grupas dalībnieki.

«Gramatika» ir otrais singls, ko grupa publicējusi pēc dziesmas «Snieg vecums». Savukārt gaidāmais albums top kā valmieriešu sadarbības projekts, kurā iesaistīti pazīstami producenti, skaņu inženieri un mākslinieki no Valmieras.

Grupa «Age of Stones» radusies Valmierā 2001.gadā kā četru mūziķu ««Zelta zivtiņas» jauniešu vecumā» sadarbības rezultāts. Stilistiski grupa eksperimentē ar 21.gadsimta piedāvāto tehnoloģiju klāstu, pamatā saglabājot rokmūzikas ritmus.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu