«Ēnu» solists izdod jaunu dziesmu «7 Angels» (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Grupas «Ēnas» solists, dziedātājs un komponists Lauris Valters aka L.V. klausītājiem piedāvā īpašu dziesmu «7 Angels», kas pie mūziķa «atnākusi» šā gada sākumā, pēc tam, kad 1. janvāra naktī traģiskā ceļa negadījumā Krāslavas pusē šo pasauli atstāja septiņi jaunieši, informē dziedātāja menedžments.

Ar dziesmu «7 Angels» L.V. aicina sabiedrību pievērst uzmanību ceļa apstākļiem valstī, un gaidāmajos L.V. koncertos Lauris Valters un viņa domubiedri aicinās ziedot, lai sakārtotu ceļa posmu, kurā notika negadījums.

Ar koncertu ciklu «Vieglums neaprakstāms» L.V. viesosies četrās Latvijas pilsētās:

Saldus Sv. Pētera un Pāvila Romas katoļu baznīcā 28.novembrī plkst. 19:00,

Krāslavas valsts ģimnāzijā 5.decembrī plkst. 16:00,

Lielvārdes luterāņu baznīcā 6.decembrī plkst. 19:00,

Rīgas Jaunajā Sv. Ģertrūdes baznīcā 12.decembrī plkst. 19:00.

Koncertprogrammā «Vieglums neaprakstāms» L.V. izpildīs gan savas, gan tēva Egona Valtera kompozīcijas. Koncertos, kopā ar Lauri Valteru uzstāsies mūziķi - Kate Pāvula (balss), Jānis Olekšs (bass, kontrabass), Mārtiņš Miļevskis (sitamie instrumenti) un Uldis Veigurs (saksofons). Koncertu vizuālo noformējumu papildinās Valtera un Velgas Vītolu improvizācijas māksla, kas tiks veidota, iedvesmojoties no mūzikas, kā arī dejotāji Linda Lejiņa un Sergejs Taraseņa.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu