Virga sadarbojas ar «Dzelzs Vilka» bundzinieku (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Artūrs Palkevičs
References: API SITE

Kamēr vēl nenorimst kaislības par to, kas ir un kas nav «Līvi» un kam būtu tiesības šo vārdu nest tālāk, neapšaubāms grupas «Līvi», pēdējo 25 gadu līderis Ainars Virga turpina savu solokarjeru, radot un ierakstot arvien jaunas rokdziesmas.

Šoreiz kopā ar producentu Artūru Palkeviču Rīgā, studijā «Sound Division» tapis jaunas dziesmas «Es nevaru bez tevis dzīvot» ieraksts. Dziesmas tekstu rakstījis Guntars Račs. Studijā Ainaram palīdzēja grupas «Dzelzs Vilks» bundzinieks un labs viņa draugs Mārcis Judzis.

Talkā nāca arī ģitārists Andrejs Meļņikovs, kurš iespēlējis ģitāras solo. Taustiņus un papildu vokālus ierakstījis dziesmas producents Artūrs Palkevičs. Papildu vokālus iedziedājis arī Ainara novadnieks, brašais ugunsdzēsējs Jānis Buķelis. Miksēšanas stadijā ir vēl viena jauna Ainara dziesma, kura savu pirmatskaņojumu piedzīvos nākamā gada sākumā.

Dziesmas Mp3 lejupielādējams portālā Doremi.lv.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu