Skaties Andra Kiviča jauno videoklipu! (40)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Pašmāju mūziķis Andris Kivičs nodod klausītāju vērtējumam pirmo video no sava drīzumā gaidāmā pirmā soloalbuma, dziesmu «Kad tevis nav».

Jaunā dziesma tapusi sadarbībā ar producentu Gaiti Lazdānu šā gada vasarā.

«Dziesma ir stāsts par atkarību no otra cilvēka, par atkarību no sajūtām, kas ir tik spēcīgas, ka dzīve bez otra šķiet neizturama, par brīžiem, kad tevis nav,» par savu skaņdarbu izsakās mūzikas un vārdu autors Andris Kivičs.

Atgādinām, ka 15.decembra vakarā klubā «Secret Garden» (Grēcinieku ielā 28) tiks prezentēts mūziķa pirmais soloalbums un dzejoļu krājums ar nosaukumu - «Skārienjūtīgs», ko izdos apgāds «Zvaigzne ABC». Pēc prezentācijas «Secret garden» naktsklubā notiks aptuveni stundu ilga mūziķa uzstāšanās.

Ar albumu «Skārienjūtīgs» ir strādājuši četri producenti no Latvijas - Reinis Briģis (darbojies grupās DFE un «Tā Tā Tā»), Gaitis Lazdāns, DJ Reverss un producents K.B.V., kas katrs ir devuši albumam savu nokrāsu un stilistiski ir pilnīgi atšķirīgi. Bez popularitāti jau guvušajām dziesmām «Latvijai» (2009), «Paliec tepat» (2011) un «Kad tevis nav» (2012) albumā būs septiņas pilnīgi jaunas dziesmas.

Savukārt dzejoļu krājumā Andris Kivičs ir apkopojis savus labākos dzejoļus, kas ir tapuši laika posmā no 1992. līdz 2012. gadam.

Komentāri (40)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu