Klintsons nesola pasaules galu, bet jaunu sākumu (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

TV3 laika ziņu vēstītājs, «Star FM» «Autopilota» vadītājs, reklāmists, mūziķis, melomāns un romantiķis Ansis Klintsons piedāvā jaunu dziesmu. «Līdz ar manu aizraušanos ar kvantu fiziku ir radies skaņdarbs. Daudzi šajā laikā sola pasaules galu, bet es gribu jums apsolīt sākumu. Un sākumā es sūtu dziesmu,» preses paziņojumā raksta Ansis.

«Nu jau grūti saskaitīt, cik gadus esmu bijis aizņemts ar lietām, kas tikai attāli ir saistītas ar mūziku, tomēr ir idejas, kas ir tik spēcīgas, ka pieprasa, lai tās tiktu īstenotas - uzrakstītas grāmatā, uzfilmētas filmā vai palaistas mūzikā,» komentē Klintsons.

«Es sūtu jums dziesmu. Dziesmu, kuru esmu ierakstījis pēc ilgāka laika. Apsolu, ka, klausoties šo skaņdarbu vismaz 21 reizi, uzlabojas dzīves kvalitāte par 49 procentiem, atgriežas dzīvesprieks un ticība labajam. Dziesma «Lai būtu» ir par tiem teiksmainajiem spēkiem, kas uztur pasauli perfektā kārtībā, lai viss visumā būtu tik labi, kā ir.»

«...miljoniem atomu, domu un fluīdu, spēka lauku un astrālo pasauļu darbojas, lai mūsu zobrati grieztos, lai mēs viens otram nepiegrieztos..»

Dziesmas ieraksts tapis «Labo Ierakstu Studijā».

Anša "Facebook"

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu