Edavārdi gatavo miksteipu, piedāvā jaunu singlu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Tenis Dimants

Latviešu hiphopa mākslinieks Edavārdi (Eduards Gorbunovs) piedāvā savu jaunāko singlu «Vai tu to jūti?». Par muzikālo pavadījumu ir parūpējies Latvijā un arī starptautiski atzīts bītmeikers Kashuks (Dirty Deal Audio), ar ko Edavārdi jau iepriekš ir radījis vairākus skaņdarbus, informē Edavārdi.

Dziesma ir iekļauta Edavārdu nākamajā albumā – miksteipā «Es esmu šeit», kura izdošanas datums būs 2013. gada 27. janvāris.

Kompozīcija «Vai tu to jūti?» un lielākā daļa pārējā albuma muzikālā materiāla ierakstīta un apstrādāta studijā «Netīrās cilpas». Miksteipā būs iekļautas 22 dziesmas, un tas būs līdz šim garākais Edavārdu izdotais ieraksts, sniedzot klausītājam dziļāku un intīmāku ieskatu repera iekšējā pasaulē.

«Šajā miksteipā esmu daudz vairāk ielicis savas personīgās sajūtas nekā iepriekšējos albumos, dziesmās ir mazāk apskatītas vispārīgās tēmas un vairāk - konkrētas sajūtas un emocijas. «Vai tu to jūti?» ir dziesma par to momentu, kad viss ir labi bez kāda noteikta iemesla, bet miksteipā es esmu arī izpaudis negatīvākas un tumšākas emocijas. Šī relīze tapa ļoti radošā dzīves periodā, un, manuprāt, klausītājs varēs just, ka esmu audzis kopš albuma «Izlaušanās» gan liriski, gan tematiski. Man liekas, ka ar šo relīzi man izdevās diezgan precīzi aprakstīt, kā es patiesībā jūtos, atmetot malā standartus un klišejas,» Edavārdi izsakās par gaidāmo miksteipu.

«Es esmu šeit» prezentācija ir paredzēta 2. februārī, klubā NABAKLAB. Detalizētāka informācija sekos. Bezmaksas dziesmas lejupielāde, dziesmas teksts un vairāk informācijas par izpildītāju - Edavārdu mājaslapā (skat. resursus).

edavardi.lv

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu