«Jaunā viļņa» dalībnieki «Framest» piedāvā jaunu dziesmu (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

«Jaunā viļņa» dalībnieki un Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases pusfināla dalībnieki vokālā grupa «Framest» piedāvā jaunu singlu «Diviem cilvēkiem», informē grupas menedžere Austra Savicka. Dziesmas «Diviem cilvēkiem» mūzikas autors ir grupas mākslinieciskais vadītājs Jānis Ķirsis, teksta autore - dzejniece Inga Pizāne.

Dziesma iekļauta «Framest» jaunākajā albumā «Svētki ledus pilī», kas nominēts Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvai kategorijās «Labākais džeza albums» un «Labākā debija».

Jaunais singls «Diviem cilvēkiem» pieejams digitālajā ierakstu veikalā «Itunes» un «DoReMi», noklausāms grupas oficiālajā mājaslapā «www.framest.com».

Vokālā grupa «Framest» pastāv kopš 2005. gada un ir profesionāla a cappella grupa. Kopš 2013.gada «Framest» veido četri draugi un profesionāli un daudzpusīgi dziedātāji - soprāns Beāte Zviedre, alts Lība Ēce, tenors Mikus Abaroniņš un baritons Jānis Ķirsis.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu