«ak69» izdod pēdējo singlu no debijas albuma (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Rīts» ir vecākā no pašmāju rokgrupas «ak69» dziesmām, kas sacerēta 2003. gadā. Tās skanējums laika gaitā mainījies, taču galvenās vadlīnijas palikušas nemainīgas. Singls noslēdz grupas darbu ar debijas albumu «Izlaidums», lai varētu ķerties klāt jau nākamajam ierakstam, kuru plānots izdot šajā pavasarī, informē grupa.

«Šķiet, ka mūsdienās cilvēkiem ir sašķobītas vērtību skalas un kritēriji, pēc kuriem tie dzīvo, – materiālās vērtības, sociālais statuss. Kur paliek vienkāršās lietas, kā gaiss, ko elpojam, saule, kas silda, un cilvēki, kurus mīlam?» pārdomās par dziesmu dalās Oskars Mustermanis, dziesmas teksta autors, grupas līderis.

«Rīts» ir pēdējais singls no 9. novembrī izdotā rokgrupas debijas albuma «Izlaidums». Tas seko tādiem grupas singliem kā «Draugs», «Meli», «Par Janu», «Tik vien», «Tagad, te un tūlīt» un klausītāju mīlestību iekarojušā singla «Pastaiga».

2013. gads grupai solās būt notikumiem bagāts – jauni singli, jauni videoklipi un jauns albums ir tikai daļa no plānotā.

Rokgrupa «ak69» pastāv kopš 2002. gada un savu darbību sākusi Bauskas novadā. Grupas sastāvā šobrīd ir Oskars Mustermanis (vokāls/ ģitāra), Vadims Ņevjadomskis (bekvokāls/ bass), Jānis Hohbergs (ģitāra) un Mārcis Pļaviņš (bungas).

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu