«The Sound Poets» piedāvā – «Tavs stāsts» (13)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien ceļu pie klausītājiem sāk pašmāju grupas «The Sound Poets» jaunais singls «Tavs stāsts», kas seko pērn lielus panākumus guvušajām dziesmām «Emīlija» un «Kalniem pāri». Izdodot singlu, grupa atklāj, ka šīs dziesmas nosaukums ir dots arī drīzumā gaidāmajam albumam, kā arī pirmo reizi publicē albuma vāka noformējumu, kura autore ir Paula Zariņa. «Jaunai un talantīgai latviešu gleznotājai izdevās šķietami neiespējamais uzdevums – katras dziesmas stāstu iemūžināt vienā vienīgā gleznojumā,» atzinīgi novērtē grupas solists Jānis Aišpurs.

«The Sound Poets» pirmais studijas ieraksts «Tavs stāsts» nāks klajā marta vidū mūzikas izdevniecības «I Love You Records» apgādā.

Jānis Aišpurs par albumu: ««Tavs stāsts» ir savā ziņā hrestomātisks albums, kurā apkopoti mani un pārējo grupas dalībnieku atmiņu fragmenti, senāki un pavisam neseni. Tie ir novērojumi par mūsu laikmetu, kas kļūst virspusīgāks un straujāks, pat nerūpīgāks, pārdomas par laiku, kad šķietami mainās vērtības, lai gan ir cerība, ka īstās vērtības saglabāsies.»

«The Sound Poets» ir daudzsološa Latvijas grupa, kas 2011. gada vasarā tika izveidota uz Jāņa Aišpura (vokāls) un Normunda Lukšas (ģitāra) iepriekšējā muzikālā formējuma «SPB» pamata. Esošie dalībnieki, tai skaitā Undīne Balode (čells), Gints Bīmanis (bass) un Pēteris Lunde (bungas) grupas skanējumu raksturo kā emocionāli intelektuālu poproku.

«The Sound Poets» pieteica sevi ar debijas singlu «Emīlija», kas pagājušā gada vasarā bija viena no spēlētākajām dziesmām Latvijas radiostacijās. Arī grupas nākamā dziesma «Kalniem pāri» turpināja iesākto veiksmes stāstu. 2012. gada vasarā «The Sound Poets» saņēma «Prāta vētras» uzaicinājumu piedalīties Latvijas koncertturnejā «Vēl viena klusā daba».

Tavs stāsts
Tavs stāsts Foto: Publicitātes foto
Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu