Reperis JeeKaa par zudušajām vērtībām (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Pašmāju hiphopa apvienību «Kreisais krasts» un «Satin pasauli» pārstāvis JeeKaa jeb Pazudušais Dēls piedāvā savas dziesmas «Ejot līdzi laikam II» video. «Video tika uzfilmēts mierīgā gaisotnē, neiespringstot, bez jebkādām palīgierīcēm,» teikts hiphopa mākslinieka paziņojumā.

Dziesma tapusi ierakstu studijā «Satin pasauli» ar Ingusu Šustu pie pults. Par dziesmas apstrādi atbildīgs Dairis Muižnieks (Labo Darbu Studija). Par mūzikas pavadījumu parūpējies KZR.

Dziesma tiks iekļauta JeeKaa diskā «Ārpus rāmja/P.S.P», kas ieraudzīs dienas gaismu šogad.

«Es apzinos, ka šis materiāls un formāts nav domāts visiem... Es nemaz nepazīstu visus. Šo gabalu publicēju saviem cilvēkiem, kas bija blakus, kurus pievīlu, kuri ticēja, kas gribēja mani samalt miltos, kad biju nogājis no ceļa. Video tika publicēts vairāk sevis dēļ, jo izskanējušu vārdu nevar paņemt atpakaļ... Tāpēc, sekojot līdzi vārdam, - man nebūs lemts atgriezties pie dzīvesveida, kas nesa tikai postu.

Man ir skumji noskatīties kā pusaudži iznieko savu dārgo laiku, pārvēršoties par aprobežotām akmensgalvām.

Vēl jo vairāk, apzinoties, ka agrāk propagandēju tādu dzīvesveidu savās lirikās. Man ir cerība, ka varbūt vismaz viens no 100 dūmos, grādos pazudušajiem dēliem aizdomāsies, ka tomēr nav jābūt daļai no pūļa, bet jāveido pūlis ap sevi.Tad tā jau būs uzvara,» tā par dziesmu izsakās JeeKaa, īstajā vārdā Jānis Kumpiņš.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu