GACHO nav laika sevi spīdzināt (28)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Ozols

Pašmāju mūziķis GACHO prezentējis savu jaunāko singlu «Tava pasaule» kopā ar dziesmas oficiālo videoklipu. Dziesmas būtība ir iedrošināt cilvēkus priecāties un vairāk fokusēties uz savu dzīvi un sev mīļām lietām – vaļaspriekiem, mīļajiem cilvēkiem un attiecībām ar tiem, tā vietā, lai lieki stresotu un kristu panikā par lietām un sīkumiem, kas viņus dzīvē visbiežāk tā arī neskars. Videoklips uzņemts, izmantojot GACHO mobilo tālruni «Samsung Galaxy Note II».

«Cilvēki mūsdienās pārāk daudz interesējas un pārdzīvo par lietām, kas uz viņiem neattiecas, vai tas būtu streiks Mongolijā, vai, piemēram, kāda pašmāju nezināma zvaigzne ir ievietojusi internetā bildi ar pārāk pikanti atkailinātu dekoltē,» tā par dziesmas ideju saka GACHO.

«Rezultātā sanāk, ka cilvēki beigu beigās ir tik pārņemti ar šādu lietu apspriešanu, ka metaforiski

viņi sāk dzīvot nevis savu, bet citu cilvēku dzīvi.

Tāpēc gribējām dziesmā aicināt vairāk filtrēt to, ko viņi laiž sevī iekšā, par ko pārdzīvo, atsijā svarīgās lietas no mazsvarīgajām, pietaupa savus un citu cilvēku nervus un koncentrējas uz savu mērķu sasniegšanu.»

«Tava pasaule» ir noslēdzošais skaņdarbs no GACHO veidotās iedvesmojošo singlu triloģijas «Es mīlu dzīvot». Visus triloģijas skaņdarbus – «Kas tu esi?», «Mazāk guli» un «Tava pasaule» producēja zviedru producents Gameboii, kas ikdienā strādā ar tādiem vārdiem kā Eric Turner, Lazee u.c.

«Mums bija patiess prieks šo dziesmu triloģiju veidot kopā ar vienu no lielākajiem Zviedrijas urbānās mūzikas talantiem Gameboii, un ļoti ceram, ka šī sadarbība arī turpināsies nākotnē. Darbu pie «Tava pasaule» aizsākām precīzi pirms gada, un gada laikā šī dziesma tapa savādāka nekā iepriekšējās divas – tā ir mierīgāka, «čilīgāka» un lielāks uzsvars aiziet uz melodiju, jo tā ir vairāk tāda kā «outro» veida dziesma šim skaņdarbu trio,» tā par tapšanas procesu stāsta GACHO.

Piedziedājuma balss - Pēteris Upelnieks.

Scenārijs - Gatis Irbe, Kaspars Jansons.

Operatori - Jānis Jēkabsons, Gatis Irbe, Kaspars Jansons.

Montāža, krāsas - Jānis Jēkabsons (BlackMarketVideos).

Komentāri (28)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu