«100. Debijas» solists radījis muzikālu «Fotogrāfiju» (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Druvo
References: API SITE

Pirms diviem gadiem bijušais pašmāju deju mūzikas grupas «100. Debija» solists Agris Semēvics mūs pārsteidza ar jaunu dziesmu «Paralēli», kas bija pirmais dziedātājas ieraksts 12 adu laikā. Vēlāk sekoja «Mixeru» dziesmas «Ļauj domāt par tevi» ieraksts un šodien - 2013. gada februārī Agris ir atgriezies ar pavisam jaunu melodiju «Fotogrāfija (Lielisko mirkļu albumā)».

Šī ir Ilzes Kalves komponēta dziesma. Teksta autors pats Agris. Producenti - Jānis Kalve un Lotars Lodziņš.

«Meklējot tēmu, man kā dziedošam fotogrāfam un fotografējošam dziedātājam radās doma uzrakstīt un ieskaņot dziesmu par fotogrāfiju... un

tagad man ir pašam sava muzikālā fotogrāfija!»

komentē Agris.

«Fotogrāfija (Lielisko mirkļu albumā)» ir jau ceturtais Agra solo singls. Pirmais pirms diviem gadiem pie klausītājiem nonāca Artura Palkeviča «Paralēli», tam sekoja Modra Skaistkalna komponētā dziesma «Tu satriecošā» un grupas Mixeri 1990.gadu hits «Ļauj domāt par tevi». Sagaidāms, ka marta beigās kā jaunums klausītājiem tiks piedāvāts «100. Debijas» superhits «Sen jau viss» 2013. gada versijā.

Paralēli šā brīža studijas darbiem kopīgi ar pavadošās grupas mūziķiem Agris intensīvi strādājis, sev veidojot jaunu koncertprogrammu. Programmā tiks iekļautas arī «100. Debijas» dziesmas.

«Iekšēji jūtu, ka tie cilvēki, kuri nāks mani klausīties, noteikti gribēs dzirdēt arī «100. Debijas» pašas populārākās dziesmas. Akcentu koncertos gan likšu uz savu šībrīža daiļradi, to pragmatiski centīšos papildināt un sabalansēt ar nekaitīgu daļu nostalģijas,» stāsta dziedātājs.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu